Kuchnia śródziemnomorska

  • Bakłażany zapiekane z mozarellą i pesto
  • Zupa oliwkowa z kurczakiem
  • Tarta z ciasta francuskiego ze szpinakiem i serem riccota
  • Krewetki z sałatką z kus kusa
  • Filet z soli w cieście fillo z sosem pomidorowo śmietanowo czosnkowym
  • Bruszczetta z pomidorami i kalmarami
  • Camembert zapiekany z migdałami z owocami
  • Krem z pomidorów z karmelizowaną marchewką
  • Tagiatelle z sosem maślano winnym z krewetkami i kalmarami
  • Gruszki zapiekane z ciastem francuskim i miodem

Cena: 950 zł

Kurs, szkolenie odbywa się w domu u klienta, trwa ok. 3-5 godzin, w grupach max 4 osoby

W cenie szkolenia zawarte są:

  • składniki do przyrządzenia ww. dań
  • osoba, która poprowadzi szkolenie
  • nasz sprzęt

Cena dot. grupy 4 osób.