Kuchnia włoska

  • Roladki z cukini z szynką parmeńską i kozim serem
  • Minestrone z kaszą pęczak
  • Makaron z pesto z parmezanem
  • Zielone rissoto
  • Bulion z jajkiem i parmezanem
  • Okoń morski z sosem caparowo pomarańczowym
  • Krewetki marynowane z czosnkiem i bazylią
  • Małże zapiekane
  • Polędwiczka z suszonymi pomidorami
  • Tiramisu
  • Pana cotta z malinami

Kuchnia włoska to olbrzymie kulinarne bogactwo. Fascynuje już od samego początku, czarując rodzimymi produktami, z których część przetwarzana jest od setek lat w ten sam sposób, technikami wykonania potraw, które przekazywane są skrupulatnie z pokolenia na pokolenie dzięki czemu mamy przyjemność kosztowania wyjątkowo dobrych dań.

Cena: 850 zł

Kurs, szkolenie odbywa się w domu u klienta, trwa ok. 3-5 godzin, w grupach max 4 osoby

W cenie szkolenia zawarte są:

  • składniki do przyrządzenia ww. dań
  • osoba, która poprowadzi szkolenie
  • nasz sprzęt

Cena dot. grupy 4 osób.