Przekąski bankietowe

  • Rożki z ciasta francuskiego z nadzieniem brokułowo lazurowym z szynką
  • Trójkąciki z ciasta fillo z fetą i szpinakiem
  • Ruloniki z tortilli z mascarpone z wędzonym łososiem i szczypiorem
  • Piramidki z grillowaną cukinią z pomidorami i mozarellą z pesto
  • Melon z szynką parmeńską
  • Krewetki w sezamie z sosem bazyliowo jogurtowym z miętą
  • Roladki z cukini z prażonymi zarnami sezamu z serem typu feta
  • fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo migdałowej
  • pieczarki nadziewane

Cena: 1000 zł

Kurs, szkolenie odbywa się w domu u klienta, trwa ok. 3-5 godzin, w grupach max 4 osoby

W cenie szkolenia zawarte są:

  • składniki do przyrządzenia ww. dań
  • osoba, która poprowadzi szkolenie
  • nasz sprzęt

Cena dot. grupy 4 osób.